همانطور که می دانید پیشگیری کردن از یک بیماری به منظور عدم ابتلا به آن انجام می گیرد. مسلما اگر فرد در مرحله پیشگیری اقدامات لازم را انجام ندهد به پیامد هایی غلیظ تر از آن بیماری دچار خواهد شد و در سطوح پیشرفته ممکن است به خساراتی مانند نقص عضو و یا مشکلات روحی حاد منجر شود. توجه کنید که پیشگیری صرفا مختص بیماری های واگیر دار نیست و در مورد تمام بیماری ها صدق می کند. بیماری شقاق یکی از شایع ترین مشکلاتی است که اکثر مردم جامعه بدون هیچگونه محدودیت سنی آن را تجربه می کنند. با اینکه راهکار های جلوگیری این بیماری بسیار ساده می باشند اما در عین حال عوارض عدم پیشگیری به موقع از شقاق می تواند معضلات خاص خود را به همراه داشته باشد.

عوارض بیماری شقاق مقعد

شقاق مزمن اشکی

شقاق در ابتدا به صورت یک ترک خوردگی ساده بروز می کند و میزان اندکی سوزش دارد. در صورت پیشرفت و بی توجهی به علائم اولیه، این بیماری به شقاق مزمن اشکی شکل تبدیل خواهد شد و با ایجاد یک زخم در این ناحیه سبب ایجاد درد و سوزش زیادی می شود. شروع روند درمان شقاق مزمن باید به سرعت انجام شود.

فیستول

متأسفانه در اثر پیشرفت زخم شقاق امکان ابتلا به فیستول مقعدی بسیار افزایش می یابد. فیستول به مثابه یک مجرای غیرطبیعی به اندام های مجاور مقعد اتصال پیدا می کند و می تواند عفونی و بسیار خطرناک شود. فیستول مقعد نیز درجات ساده و پیچیده دارد که باید از مشکل ساز شدن آن جلوگیری کرد.

تنگی کانال مقعد

در صورت ابتلا به بیماری شقاق به علت انقباض و گرفتگی عضله دریچه مقعد و یا زخم ایجاد شده در این ناحیه به طور غیرنرمال، فرد به تنگی کانال مقعد دچار می شود و این امر هنگام اجابت مزاج برای وی مشکل و ناراحتی ایجاد خواهد کرد. هنگامی که شقاق به موقع درمان شود، مسلما فرد به عارضه های بعدی از جمله تنگی کانال مقعد مبتلا نمی شود.

جلوگیری از عود شقاق با تغییر سبک زندگی

به طور معمول و در اکثر مواقع علت اصلی ایجاد فیشر را مربوط به عدم رعایت سبک درست زندگی بخصوص در رژیم های غذایی می دانند. اصلاح این روش ها نقش مهمی در پیشگیری و عود بیماری شقاق مقعد دارد. به دلیل اینکه بیمار تمام سال های زندگی خود را با این سبک و شیوه زندگی کرده است نیاز است که گاهی از سایر متد ها و مشاوره های درمانی بهره مند گردد.

لیزر شقاق و عدم ابتلا به سرطان روده

متخصص جراحی دستگاه گوارش هنگامی که تشخیص دهد بیماری پیشرفت کرده و با روش های ابتدایی قابل درمان نخواهد بود بهترین راهکار درمانی را به بیمار پیشنهاد می دهد. لیزر فیشر آنال یکی از جدیدترین و کم عارضه ترین شیوه های درمان کامل و قطعی شقاق است که پس از آن امکان عود و ابتلای مجدد به این بیماری به صفر درصد خواهد رسید، مگر اینکه سهل انگاری و بازگشت به روش های غلط اجرا شده سابق دوباره تکرار شود.
لیزر شقاق یک گام مهم و اساسی در بهبود شرایط جسمانی و تسهیل امکان اجابت مزاج پس از دچار شدن به شقاق مقعد می باشد که حتی از منجر شدن این بیماری به سرطان های مرتبط با دستگاه گوارش جلوگیری می کند. همانطور که مستحضر هستید امروزه سرطان همانند یک عارضه دامن گیر به فراوانی در میان اقشار مختلف افراد جامعه در حال گسترش است. بیماری هایی مانند شقاق گرچه از عوامل اصلی ابتلا به سرطان روده نیستند اما در شرایط حاد می توانند بسیار جدی و خطرناک باشند. بدین ترتیب جراح عمومی معمولا با تست راست روده و قسمت انتهایی روده بزرگ از سلامت بیمار اطمینان کامل بدست می آورد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *