ویرایش محتوا

درباره کلینیک دکتر دانش پژوه

دکتر محمد مهدی دانش پژوه
بورد تخصصی جراحی فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه شهید بهشتی سال ۱۳۶۹
فارغ التحصیلی بورد تخصصی جراحی از دانشگاه‌علوم پزشکی ایران
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران از سال ۱۳۷۴
گذراندن دوره لاپاروسکوپی پیشرفته از دانشگاه تهران جهت جراحی های‌ دستگاه گوارش
گواهی نامه تخصصی آموزش جراحی های دستگاه گوارش، تومورها و سرطان ها با استاپلر
جراح بیمارستا‌ن های دانشگاه تهران ایرانشهر ،پارس ،آزادی، یاس

با ما تماس بگیرید

ارتباط بین کیست مویی و لیزر موهای زائد بدن چیست؟

ارتباط بین کیست مویی و لیزر موهای زائد بدن - دکتر دانش پژوه
درباره دکتر محمد مهدی دانش پژوه
این مقاله به قلم دکتر دانش پژوه نوشته شده است، همراه ما باشید.

آشنایی با دکتر

ایا لیزر باعث کیست مویی میشود؟

بیشتر پزشکان متخصص جراحی دستگاه گوارش در طول روز بیمارانی را ویزیت می کنند که از وضعیت دردناک و تکرار شده ای به نام کیست مویی، سینوس پیلونیدال یا کیست دنبالیچه رنج می برند و به آن ها مراجعه می کنند. این مشکل عمدتا تمایل به تکرار و عود مجدد دارد و اعتقاد بر این است که یکی از دلایل بروز کیست مویی، موی در حال رشد است. به همین دلیل است که حذف مو توسط لیزر اغلب توسط پزشکان توصیه می شود تا این کار از بیمار با چنین وضعیتی مراقبت نماید. لیزر مو های زائد ناحیه دنبالیچه باعث می شود که رشد موها متوقف شود و به منجر به کاهش عود مجدد کیست مویی خواهد شد.

پیشگیری از کیست مویی با لیزر دائمی مو های زائد

اکثر مردم کلمه سینوس را با بینی مرتبط می دانند، اما سینوس ها می توانند در هر جایی از بدن اتفاق بیفتند. سینوس پیلونیدال (کیست مویی) اغلب در نزدیکی دنبالیچه و در بالای شکاف باسن ها به چشم می خورد. اگر چه معمولا در نزدیکی کوکسیکس قرار دارد اما در محل زیر بازوها و ناحیه تناسلی نیز می تواند تاثیرگذار باشد. کیست مویی بر مردان بیشتر از زنان تاثیر می گذارد که معمولا در مردان از سن بلوغ تا سن سی سالگی دیده خواهد شد و روش نوین معالجه آن لیزر کیست مویی است. با توجه به پیشگیری های مختلفی که برای جلوگیری از بروز کیست مویی ارائه داده می شود یکی از بهترین شیوه های پیشگیری لیزر مو های زائد این قسمت می باشد.
هنگامی که شما به کیست مویی دچار شده اید باید از آنتی بیوتیک برای رفع عفونت ها استفاده نمایید. زمانی که شما در حال اجرای نسخه درمانی پزشکتان هستید به هیچ عنوان نمی توانید وارد مرحله لیزر موهای زائد بدن در این ناحیه که در حال حاضر بسیار حساس شده است، شوید. (حساس به نور). بعد از اینکه شما توسط روش های مدرن لیزر کیست مویی این بیماری را درمان نمودید و از درجه حساسیت بدنتان کم شد و طبق نظر پزشک دیگر نیازی به مصرف آنتی بیوتیک نداشتید، پس از مدتی دکتر به شما اجازه می دهد که وارد مرحله درمانی لیزر موهای زائد بدنتان شوید که نقش مهمی را در پیشگیری از عود مجدد کیست مویی ایفا می کند.

ایا لیزر باعث کیست مویی میشود؟ دکتر دانش پژوه

لیزر باعث کیست مویی می شود؟

با توجه به اینکه لیزر مو های زائد بسیار مهم است اما اولین قدم برای شروع آن داشتن یک جلسه مشاوره با پزشک مربوطه است. در طول جلسه مشاوره تعیین خواهد شد که آیا شما کاندید مناسبی برای لیزر هستید یا خیر؟ و سپس در صورت مناسب بودن تمام شرایط فرآیند درمان برایتان توضیح داده خواهد شد و هیچگونه ابهامی در این راستا باقی نخواهد ماند.

قبل از لیزر با پزشک مشورت کنید

در طول لیزر مو های زائد، بدن شما عاری از هرگونه مویی خواهد بود و لیزر به خوبی بر روی ناحیه ای که تحت تأثیر کیست مویی قرار دارد و همچنین نواحی اطراف آن، جواب خواهد داد. به طور متوسط هر فرد بین 4 الی 6 جلسه نیاز دارد تا 80 درصد از مو های زائد او به طور کامل حذف شود. زمانی که موها مجددا رشد نکنند شما متوجه یک بهبودی و تغییر قابل ملاحظه هم در کاهش شدید موهای ناحیه و هم کاهش عود مجدد کیست مویی خواهید شد.

لیزر باعث کیست مویی می شود؟ دکتر دانش پژوه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

شروع مکالمه

یکی از اعضا را انتخاب و در واتساپ گفتگو کنید.

× پشتیبانی آنلاین