فیستول مقعد یک اختلال غیر عادی می باشد که کانالی غیر طبیعی بین انتهای روده و پوست روی مقعد را تشکیل می دهد. این اختلال به راحتی قابل پیش گیری نمی باشد و رایج ترین روش درمان آن لیزر درمانی می باشد. پس از لیزر درمانی همواره باید نکات بهداشتی را رعایت کرد تا فرآیند بهبودی سرعت پیدا کند. در این مقاله سعی داریم نکاتی را بیان کنیم تا زمان فرآیند دوره بهبودی کاهش یابد.
نحوه کوتاه تر کردن دوره نقاهت لیزر فیستول
اگر شما در طول روز یک عمل جراحی داشتید، می توانید همان روزی که عمل داشتید از بیمارستان مرخص شوید. شما در طول 24 ساعت اول پس از عمل جراحی به یک عضو از خانواده و یا فامیل نیاز خواهید داشت تا در فرآیند ترخیص و بازگشت به خانه همراه شما باشد. بقیه روز پس از انجام لیزر درمانی را حتما باید استراحت کنید. اگر پس از اتمام عمل جراحی احساس کردید باید در بیمارستان بمانید بروشور آماده سازی خود برای رفتن به خانه را که نکات مراقبتی برای ماندن در بیمارستان را در طول شب به شما ارائه می دهد مطالعه کنید. متخصص بیماریهای نشیمنگاه و پرستار پس از بررسی وضعیت عمومی شما اعلام خواهند کرد که چه موقع می توانید خانه را ترک کنید. تا پایان مطلب با نکات کلیدی کوتاه کننده دوره نقاهت لیزر فیستول مقعد همراه ما باشید.
چطور می شود دوره نقاهت لیزر فیستول را کوتاه تر کرد؟
شما باید قادر به خانه در همان روز یا روز بعد باشید. باید چند روز اول را به طور کامل در خانه استراحت کنید. همچنین پیاده روی به بهبود زودتر زخم نیز کمک می کند. اغلب درمان کامل زخم چند هفته ای طول می کشد و شما باید پس از لیزر درمانی از پد بهداشتی روی زخم خود استفاده کنید. انجام ورزش های منظم به شما کمک می کند تا خیلی زود قادر به انجام فعالیت های روزانه خود شوید. قبل از آغاز ورزش حتما باید با یک تیم پزشکی مشورت کنید. در مواردی خیلی نادر فیستول مقعد ممکن است بازگردد.
عوارض لیزر کیست مویی
لیزر فیستول مقعد با عوارضی کلی مثل درد، خونریزی و زخم ناخوشایند همراه می باشند و در مواردی نادر ممکن است عوارض مشکل در دفع ادرار و خروج غیر ارادی باد از شکم یا شل شدن مدفوع و بی اختیاری شکمی را ایجاد کند. اما از آنجا که تنها راه درمان لیزر درمانی می باشد باید نکات مراقبتی پس از عمل را مو به مو اجرا کرد تا هم از بروز عوارض پیش گیری کرد و هم بتوان دوره نقاهت پس از درمان را کوتاه کرد.
مدیریت عوارض
مدیریت صحیح عوارض به اختلال و فرد بیمار بستگی دارد. آگاه بودن بیماران از عوارض احتمالی از اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد بنابراین آن ها قادر خواهند بود تا نشانه ها را زودتر شناسایی کرده و در صورت لزوم با پزشک جراح عمومی مشورت کنند. رعایت این موارد به بیماران اجازه می دهد تا در موقعیتی مناسب درمان شوند و تاثیر عوارض لیزر درمانی روی سلامت و تندرستی کلی کاهش یابد.