از پانزده سال قبل که درمان بیماریهای مقعد با استفاده از لیزر شروع شده است همواره یک سوال در ذهن بیماران در رابطه با هزینه عمل لیزر و اینکه آیا بیمه این عمل را تحت پوشش قرار می دهد یا خیر وجود داشته است. به همین خاطر مقاله ای در رابطه با این پرسش ها در اختیار شما قرار می گیرد تا بتوانید برای تحت عمل لیزر قرار گرفتن تصمیم مناسبی برای خود بگیرید.
آیا بیمه پرداخت هزینه عمل لیزر را به عهده می گیرد؟
یکی از موضوعات مهم این می باشد که هیچ بیمه ای این عمل جراحی را تحت پوشش قرار نمی دهد و اگر پزشک متخصصی بیان کند که این عمل را تحت پوشش بیمه انجام می دهد باید شک کرد چون احتمالا بدون استفاده از لیزر این عمل را انجام می دهد. یکی از قوانین مهم بیمه این می باشد که درمان سرپایی و بدون بستری که بدون بیهوشی و در کمتر از شش ساعت انجام شود را تحت پوشش قرار نمی دهد.
با مشاهده صورت حساب های بیمارستان می توان به این نتیجه مهم دست یافت که هزینه جراحی با لیزر تفاوت چندانی با جراحی های دیگر ندارد. هر سورت حساب دارای آیتم های ترکیبی متفاوتی می باشد. برای عمل جراحی با لیزر علاوه بر بیمه ها که پول هنگفتی به بیمارستان ها پرداخت می کنند بیماران نیز باید مبالغ سنگین تفاوت بیمه و آزاد را پرداخت کنند.
هزینه درمان تنها شامل مبالغ ریالی نیست بلکه حاوی مولفه های دیگری است که در مجموع به آن ها هزینه درمان گفته می شود. این مولفه ها شامل موارد زیر می باشند:
در جراحی با لیزر زمان زیادی از دست نمی رود و در وقت صرفه جویی می شود اما درمان با استفاده از روش های سنتی زمان بر می باشد زیرا بیمار باید مراحلی از جمله مراجعه اولیه و انجام آزمایش های مختلف را بگذراند و پس از آن برای درمان بستری شود. این روش درمان نیازمند چند هفته استراحت در منزل می باشد و همین امر باعث پر هزینه بودن روش درمانی می گردد در صورتی که در جراحی با لیزر این هزینه ها وجود ندارد.
درد و خونریزی در جراحی با لیزر در مقابل روش های سنتی کمتر می باشد و در نتیجه برای بهوبد نهایی به زمان کمتری نیاز داریم.
در روش سنتی بیهوشی عمومی و نخاعی مورد نیاز می باشد. بیهوشی دارای عوارض خاصی می باشد و همچنین باعث طولانی تر شدن فرآیند بهبود می شوند این ها نیز به عنوان هزینه در نظر گرفته می شوند. مولفه های مختلف دیگری نیز وجود دارند که مجموع آن ها به عنوان هزینه حساب می شوند و برای انتخاب روش درمانی باید تمام این مولفه ها را در نظر گرفت.
قبل از معاینه بیمار نمی توان در مورد بیماریشان اظهار نظر کرد و تشخیص داد که آیا فرآیند درمان با مصرف دارو تکمیل می شود یا نیاز به عمل جراحی با لیزر دارد به همین دلیل از طریق تلفن نمی توان هزینه عمل را اعلام نمود زیرا علایم بیماری در بیماران مختلف متفاوت می باشد بیماری فیستول مثالی از انواع بیماری های مقعد می باشد که هزینه درمان بر اساس طول و عمق آن و محل تشکیل آن بستگی دارد.