​رایج ترین دلیل ابتلا به هموروئید خارجی تلاش مکرر هنگام اجابت مزاج می باشد. وقتی رگ های مقعد متورم شوند و التهاب پیدا کنند هموروئید خارجی ایجاد می شود. هموروئیدهای خارجی اغلب زیر پوست اطراف مقعد ایجاد می شوند.

دلایل هموروئید خارجی

همانطور که می دانید رایج ترین دلیل ایجاد هموروئید خارجی ایجاد فشارهای مکرر به ناحیه شکمی و مقعد برای عمل دفع مدفوع می باشد، همچنین دیگر دلایل این اختلال می تواند یبوست یا اسهال شدید باشد. ایجاد فشار به ناحیه مقعد بر جریان خون آن ناحیه تاثیر می گذارد. هموروئید خارجی ممکن است به دلیل تجمع خون و بزرگ شدن رگ ها در ناحیه مقعد ایجاد شود. خطر ابتلا به هموروئید خارجی برای زنان حامله افزایش پیدا می کند زیرا رحم بر این رگ ها فشار وارد می کند.

چه کسانی در معرض ابتلا به هموروئید خارجی قرار دارند؟

هموروئید خارجی یک بیماری ارثی می باشد، به این دلیل که اگر یکی از والدین شما به این اختلال مبتلا باشد شما نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شوید. هموروئیدها ممکن است بدلیل حاملگی ایجاد شوند. با توجه به سن شما، هموروئیدهای خارجی همچنین ممکن است بدلیل افزایش فشار وارد شده بر ناحیه شکمی به دلیل نشستن های طولانی مدت ایجاد شوند. هر چیزی که باعث شود شما در طول اجابت مزاج به خود فشار وارد کنید، باعث ایجاد هموروئید خارجی می شود. اگر شما قادر به تشخیص دلیل هموروئید خارجی خود نبودید، دکتر ممکن است در تعیین دلیل آن به شما کمک کند..

درمان هموروئیدهای خارجی

هموروئیدها وابسته به شدت آن روش های درمانی مختلفی دارند. همچنین تشخیص زود هنگام این بیماری نیز  در درمان آن تاثیر بالقوه ای دارد زیرا اگر زود تشخیص داده شود، می شود این اختلال را با استفاده از داروهای خانگی به راحتی درمان کرد. پزشک جراح متخصص عمومی در رابطه با مصرف داروها در گذشته برای درمان این اختلال سوالاتی می پرسد. برخی از روش های درمانی کلی که ممکن است پزشک شما تجویز کند شامل کمپرس یخ برای کاهش تورم، شامپوها و کرم های هموروئید باشد. این گزینه های درمانی ممکن است برای افرادی که به هموروئید خفیف مبتلا می باشند موثر واقع شوند، اگر هموروئید خارجی شما شدید باشد ممکن است پزشک متخصص بیماریهای نشیمنگاه درمان با استفاده از عمل جراحی را پیشنهاد دهد. عمل های جراحی شامل موارد زیر می باشند:

  • هموروئیدکتومی
  • اسکلرواتراپی
  • لیزر درمانی

پیش گیری از ابتلا به هموروئید خارجی

عامل اصلی برای پیش گیری از ابتلا به هموروئید خارجی خودداری از ایجاد فشار به ناحیه مقعد در طول اجابت مزاج می باشد. اگر یبوست شدید دارید ممکن است بخواهید تا استفاده از داروهایی مثل ملین ها یا اضافه کردن فیبر بیشتر به رژیم غذایی خود را امتحان کنید. ملین ها دیگر گزینه درمانی مشهور برای این اختلال می باشند، زیرا می توانند به یبوست موقتی به دلیل حاملگی یا دیگر عوامل کمک کنند. برای درمان این اختلال گزینه های درمانی مختلف زیادی وجود دارد. اگر این گزینه ها موثر نبودند، در رابطه با دیگر گزینه ها برای کاهش فشار هنگام اجابت مزاج با دکتر خود صحبت کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *