بیماری همورئید با اینکه مختص جنسیت خاصی نمی باشد اما با توجه به نتایج تحقیقات به عمل آمده در این زمینه زنان بیش از مردان در خطر ابتلا به هموروئید هستند. در واقع بانوان حدود چهار برابر بیشتر از آقایان مستعد ابتلا به هموروئید می باشند لذا این موضوع می تواند یک هشدار جدی برای زنان باشد تا سعی کنند همیشه پیشگیری های لازم را برای دچار نشدن به این بیماری انجام دهند.

چه عواملی موجب افزایش ریسک ابتلا به هموروئید در زنان می شوند؟

بارداری

طبیعیست که زنان در دوران بارداری هم با تغییرات هورمونی در بدن خود مواجه هستند و هم به دلیل بزرگ شدن رحم فشار بیشتری را در ناحیه تحتانی بدن خود متحمل می شوند. از طرفی چون در این دوران آن ها بیشتر مستعد یبوست می شوند و یبوست دوران بارداری می تواند مزمن و مکرر باشد در نتیجه امکان بروز بیماری هموروئید طی این مدت بسیار افزایش خواهد یافت.


فشار به ناحیه لگن

زنان کارمند و بانوانی که دارای اضافه وزن هستند بیشترین درصد ابتلا به هموروئید را در میان زنان به خود اختصاص داده اند. نشستن طولانی پشت میز اداری و کاهش قابل توجه میزان تحرک و ورزش سبب می شود که به طور مداوم یک فشار دائمی به ناحیه تحتانی بدن و لگن وارد شود که باعث کاهش عملکرد دستگاه گوارش و ایجاد یبوست خواهد شد. عدم توجه به بلند کردن اجسام سنگین و وارد آمدن فشار به عضلات کف لگن نیز مانند سایر عوامل ذکر شده تاثیر مستقیمی بر ضعیف تر شدن اندام انتهایی بدن دارد.

یبوست و اسهال طولانی مدت

تنها بارداری منجر به ایجاد یبوست در زنان نمی شود بلکه سیکل قاعدگی و داشتن رژیم های غذایی نامناسب نیز از دیگر عواملی هستند که می توانند به راحتی سبب دچار شدن فرد به یبوست و اسهال می شوند. تکرار این دو عارضه برای مدتی طولانی باعث بروز هموروئید خواهد شد.

راهکار های درمانی هموروئید در زنان

عدم اطلاع از عوامل ایجاد هموروئید و توجه نکردن به آن ها موجب می شود که زنان به داشتن یک برنامه صحیح در زندگی اهمیت ندهد و سالیانه بانوان زیادی از بیماری و پیشرفت آن در ناحیه مقعد رنج بکشند. داشتن یک برنامه ورزشی مناسب در طول روز و رعایت رژیم های غذایی طبیعی نقش قابل توجهی در شکستن طلسم هموروئید ایفا می کنند اما در صورت بروز هموروئید ترمبوزه (درجه شدید هموروئید) باید به صورت جدی در صدد درمان سریع تر و عدم اجازه پیشرفت این توده های دردناک برآمد.

برتری لیزر هموروئید بر روش های جراحی

لیزر هموروئید که در آن متخصص جراح عمومی می تواند با بهره مندی از بهترین تکنولوژی از سطح خونریزی کاسته و سبب بهبود هر چه سریع تر زائده هموروئید باشد، عاری از هرگونه ضرر های احتمالی می باشد که در روش های جراحی فرد باید آن ها را به جان بخرد.
یکی از دلایلی که بر برتری لیزر هموروئید بر جراحی دلالت دارد عدم مواجه با درد هنگام اجابت مزاج پس از درمان می باشد. مسلما فرد در طول روز باید اجابت مزاج داشته باشد و این یک امر بدیهی است. معمولا پس از جراحی به دلیل ایجاد زخم در ناحیه، افرادی که جراحی می کنند در هنگام اجابت مزاج باید سوزش و درد قابل توجهی را تحمل کرده و همچنین احتمال ایجاد عفونت در ناحیه مقعد بسیار افزایش می یابد.
در نتیجه ایمن ترین روشی که در درمان هموروئید می تواند به زنان کمک کند انتخاب یک روش بی دردسر و کم خطر است. بانوان باید به یک موضوع دقت کنند و آن تغییر دادن روند و سبک زندگی غلط است که می تواند در صورت تکرار آن به عود نمودن و بازگشت هموروئید کمک کند. با اینکه لیزر درمانی هموروئید یک روش بی نقص و کاملا مطمئن می باشد اما فرد باید اهمیت زیادی برای مراقبت های بعد از لیزر قائل شده تا مجددا سبب بروز این مشکل نشود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *